Online generalforsamling

kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 31/01/2021
11:00 - 15:00

Kategori Ingen Kategori


OBS: Generalforsamlingen holdes online på zoom pga. coronaen.

Det er første gang, at vi holder en online generalforsamling og derfor helt nyt. Vi har holdt masser af zoommøder under coronaen og bestyrelsen er sikker på, at vi nok skal få afholdt en god generalforsamling på zoom. 

Generalforsamlingen starter kl. 11.00, men allerede fra kl. 10.30 er der åbent for adgang til mødet. Det vil være muligt at få testet det tekniske og stille spørgsmål. 

Vi starter på generalforsamlingen med at gennemgå, hvordan man stemmer, ønsker ordet og andre praktiske ting. Der udsendes også en vejledning for generalforsamlingen sammen med bilagene. 

Tilmelding: Hvis du ønsker at deltage skal du tilmelde dig til Rasmus på rasmusf@enhedslisten.dk. Efter tilmelding får du tilsendt et link til generalforsamlingen. 

Skriv også tilbage, hvis du har problem med at deltage pga. manglende computer, tablet eller telefon m. kamera og mikrofon. Bestyrelsen vil prøve at hjælpe med at finde en løsning. 

Hvis du er i tvivl om, hvordan man bruger zoom, skriv tilbage, så finder vi en dag om tester det. 

Vigtige information: 

Spidskandidater: Vi skal have valgt spidskandidater til regionsrådsvalget. Hvis du ønsker at stille op, sende en opstillingstekst på max. 2400 tegn. + billede til bestyrelsen på nordjylland@enhedslisten.dk, senest onsdag d. 27. januar kl. 12.00. 

Opstillingerne vil blive sendt ud sammen med bilagene d. 28. januar.

Regionalpolitisk program: Programmet er vedhæftet m. linjenummer. Vær opmærksom på, at det er blevet ændret lidt efter vores senest møde d. 19. januar. Hvis du har ændringsforslag skal du sende dem til bestyrelsen på [email protected] senest d. 27. januar kl. 12.00. 

Bilag: Bilagene til generalforsamlingen sendes ud d. 28. januar. 

Bestyrelsen holder møde d. 27. januar kl. 18.00 på zoom, skriv tilbage, hvis du ønsker at deltage i mødet. 

Dagsorden:

Velkomst og navnerunde

 1. Formalia 
 • Valg af dirigent 
 • Valg af referent 
 • Godkendelse af dagsorden 
 1. Beretning 
 • Bestyrelsen 
 • Orientering fra regionsrådet 
 1. Godkendelse af regnskab 
 2. Indkomne forslag 

a) Regionalpolitisk program 

b) Valg af spidskandidater til regionsrådet 

c) Valg af opstillingsform 

d) arbejdsplan 

 1. Valg 
 • Bestyrelsen (3 personer)
 • Suppleanter til bestyrelsen 
 • Daglig leder 
 • Intern revisor 
 1. Vedtagelse af budget 
 2. Valg af lokale folketingskandidater

Der er 9 kredse i Nordjylland og der skal vælges 7 kandidater. Årsmødet har besluttet, at Peder Hvelplund og Astrid Vang skal opstilles i Nordjylland, derfor skal vi vælge 7 lokale folketingskandidater. Har du lyst og mod til at være folketingskandidat, så duk op og høre nærmere om det.

 1. Evt.